Rekonstrukcija dela toplovoda i vodovodne mreže u Ulici Marije Mage Magazinović
22/08/2023

Rekonstrukcija dela toplovoda i vodovodne mreže u Ulici Marije Mage Magazinović

Nedavno su završeni radovi na rekonstrukciji dela toplovoda u Nemanjinoj ulici, a radovima u Ulici Marije Mage Magazinović obezbediće se mnogo kvalitetnije i sigurnije snabdevanje toplotnom energijom konzuma kotlarnice “Blok Zlatibor”.

Radovi u Ulici Marije Mage Magazinović izvodiće se u dve faze, a nakon prev u kojoj će JKP “Gradska toplana” raditi rekonstrukciju dela toplovodne mreže, JKP “Vodovod” uradiće zamenu dotrajalih vodovodnih cevi na tom potezu. Takođe biće izvedeni i neophodni radovi vezano za gasni kondenzator za Narodno pozorište Užice.

Planirano je da radovi traju oko mesec dana, a po završetku deo ulice u kome se izvode radovi, biće asfaltiran u punom profilu.

Zbog izvođenja svih pomenutih radova, deonica ulice od raskrsnice sa Ulicom kralja Petra I do raskrsnice sa Kosovskom ulicom, biće zatvorena za saobraćaj motornih vozila. U smeru prema gradu, sabraćaj će biti preusmeren na Kosovsku ulicu u prvoj fazi odvijanja radova, a o svim daljim izmenama javnost će biti blagovremeno obaveštena.