Asfaltiranje se završava i u MZ Nikojevići
04/11/2021

Asfaltiranje se završava i u MZ Nikojevići

U MZ Nikojevići danas je asfaltiran putni pravac Cicvarići u dužini od oko 180 metara, a prema očekivanjima u narednih par dana biće završeni komletno svi putevi ugovoreni za ovu godinu. Kako ističe Nikola Maksimović direktor JP “Užice razvoj” u pitanju je pet putnih pravaca.

“Na pet putnih pravaca biće postavljeno oko 2000 kvadrata asfalta, a po ugovorima o udruživanju za ovu godinu. Za tu namenu meštani i Grad opredelili su više od četiri miliona dinara i urađeni su putevi koje su meštani sami predložili. Pored radova na poboljšanju putne infrastrukture radi se i na rešavanju ostalih problema u Nikojevićima, pa se tako rešava i problem vodosnabdevanja za 13 domaćinstava”.

Maksimović podseća i da je uz podršku grada rekonstruisan objekat u centru mesne zajednice, a da će početkom naredne godine svi radovi u njemu biti komletno završeni.

Snežana Milutinović direktorka JKP “Niskogradnja” kaže da su ekipe ovog preduzeća u još nekoliko mesnih zajednica.

“Ekipe JKP Niskogradnja nalaze se i u Gostinici, Biosci, Staparima kao i Sevojničkoj dolini. Planiramo da  čim završimo radove u pomenutim mesnim zajednicama pređemo u Lužničku dolinu i najverovatnije, ako vreme dozvoli u Volujac”.

Pored radova u seoskim mesnim zajednicama kako ističu nadležni, radiće se, sve dok vremenski uslovi dozvoljavaju i na održavanju i rekonstrukciji gradskih ulica.