Otvoren novi trgovinski centar u Krčagovu
08/11/2019

Otvoren novi trgovinski centar u Krčagovu

Od juče u našem gradu posluje novi trgovinski centar. Na prostoru od 7000 kvadrata raspoređeno je 17 lokala na dva nivoa sa oko 130 parking mesta. Vrednost investicije češke firme je 5,5 miliona evra.

Gradonačelnik Užica Tihomir Petković i direktor kompanije RC Reinvest Delta Mihail Augustin svečano su ozvaničili početak rada Retail park NEST-a u Užicu i tom prilikom je direktor Agustin gradonačelniku Užica simbolično uručio ključ tržnog centra.

Gradonačelnik Užica Tihomir Petković i direktor kompanije RC Reinvest Delta Mihail Augustin

Po rečima gradonačelnika novi tržni centar će obogatiti ponudu brendova i robnih marki zbog kojih su Užičani morali da idu do Beograda ili nekih većih centara u Srbiji:

„To praktično znači da će obrt novca na teritoriji grada biti povećan, do posla će doći oko 200 Užičana, a otvaranje ovog šoping centra doprineće i razvoju Krčagova koje polako postaje pravi trgovinski centar. Svi znamo koliko je važno proizvode učiniti dostupnijim kupcima i povećati konkurentnost na tržištu, jer ona je preduslov kvalitetnije ponude i povoljnijih cena.“

„Takođe, u skladu sa tempom savremenog života koji nam ne ostavlja previše vremena za mnogobrojne aktivnosti, među kojima je šoping,  bar kod pripadnica lepšeg pola, na visokom mestu prioriteta, važno je imati raznovrsnu ponudu na jednom mestu. Nadam se da će Retail park NEST svojom ponudom opravdati očekivanja Užičana koji, bez obzira na okolnosti, spadaju u zahtevnije kategorije kupaca.“-naveo je gradonačelnik.

Animatori za decu su zabavljali najmlađe Užičane na otvaranju centra

Direktor kompanije RC Reinvest Delta Mihail Augustin je naveo da su razlozi za otvaranje tržnog centra u Užicu ti jer veruje u budućnost Užica i vidi veliku perspektivu za saradnju sa gradom. Agustin je naveo i da će već sledeće godine biti otvorena dva nova parka – još jedan park u Kraljevu i jedan u Vršcu.

Nastup KUD-a Prvi Partizan ulepšao je svečanost otvaranja

Na svečanom otvaranju najmlađe Užičane su zabavljali animatori za decu, nastupili su članovi KUD-a Prvi partizan, zatim plesna grupa Lorijen, a na kraju je nakon koncerta Željka Vasića svečanost završena prelepim vatrometom.