Gradski kulturni centar pridružuje se akciji #ostanikodkuće
24/03/2020

Gradski kulturni centar pridružuje se akciji #ostanikodkuće

Gradski kulturni centar pridružuje se akciji #ostanikodkuće i obaveštava građane da počinje sa emitovanjem snimaka koncerata iz prethodnog perioda na svojoj fejsbuk stranici. Koncerti će biti emitovani u premijernim terminima gde će publika i nakon toga moći da ih pronađe i pogleda.

Posle emitovanja snimka koncerta zagrebačke grupe “Drugi način“ iz 2016. godine, sledeći koncert koji publika može pogledati je koncert čuvene beogradske akustične grupe “S vremena na vreme“ iz 2017. godine. Snimak koncerta biće emitovan u utorak, 24. marta od 21 čas na fejsbuk stranici Gradskog kulturnog centra. Inače, projekcija će uslediti tačno 3 godine nakon fantastičnog trostrukog koncerta u Gradskom kulturnom centru.

Nakon toga, u petak 27. marta takođe od 21 čas biće emitovan snimak 37. Smotre amaterskog narodnog stvaralaštva u Ravnima iz 2018. godine. Dan kasnije, u subotu 28. marta biće prikazana kompilacija snimaka koncerata iz Gradskog kulturnog centra održanih tokom 2019. godine.

U sredu 01. aprila od 21 čas na našoj stranici emitovaćemo koncert Kamernog orkestra iz Bitolja koji su nastupili kao Rock Symphony na Trgu Partizana 2018. godine u okviru programa Kulturnog leta u našem gradu.

Nakon toga, u petak 03. aprila u istom terminu od 21 čas možete pogledati snimak koncerta grupe Sanja Ilić i Balkanika iz 2019. godine.

Ukoliko propustite premijere, snimak možete uvek kasnije pogledati jer će biti dostupan na njihovoj fejsbuk stranici.