Концерт бенда Канда, Коџа и Небојша
08/10/2020

Концерт бенда Канда, Коџа и Небојша

Овогодишњи наступ бенда Канда, Коџа и Небојша одржаће се 30. октобра са почетком у 19 часова у Градском културном центру, али овога пута у акустичној  “unplugged” варијанти.

Канда, Коџа и Небојша су један од кључних састава са рок сцене из деведесетих година, група јединствене поетске визије, чији рад остаје упамћен као један од врхунаца позне фазе развоја нашег рокенрола. Почели су 1990. као састав пријатеља, да би се током следећих деценија ККН уписали у колективну свест као неочекивани гласноговорници своје генерације.

Јединствени Оливеров вокал и појава издвојили су се природно као централна тачка пажње публике, али су сјајне способности изузетно оригиналних музичара показале да се ради о групи која ће још дуго остати присутна.

ККН је састав који већ 30 година са успехом одговара на питање какав је рокенрол потребан у нашим крајевима – страсан и ангажован, увек у љубави са публиком.

У фокусу пажње биће избор са актуелног ретроспективног албума Попис, уз проверене комаде из богатог опуса Канде Коџе и Небојше.

Цена улазнице је 600 динара у претпродаји, а 800 динара на дан концерта.