Ђаци генерације са Златиборског округа добили награде
26/09/2017

Ђаци генерације са Златиборског округа добили награде

Свечани пријем приређен за ђаке генерације основних и средњих школа Златиборског округа, приређен је јуче у Градској кући. Њих 60, 21 у средњим и 39 у основним школама, који су се истакли резултатима које су остварили током досадашњег школовања, добили су од Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Политике ад, збирку од 25 кованица са ликовима српских државника, научника и уметника који су оставили траг у историји наше земље.

“Ђаци генерације су понос, пре свега, својих породица, школа и градова из којих долазе, а такође и Златиборског округа и Школске управе Ужице” – истакла је начелница Школске управе Ужице Љубинка Крвавац пожелевши ђацима генерације да буду добри људи, врхунски стручњаци и да наставе да нижу досадашње успехе.

Честитке ђацима генерације упутио је и Димитрије Пауновић, начелник Златиборског округа, истакавши да ће држава, учинити све да школство буде боље, али и да сви заједно могу допринети стварању бољег амбијента за налажење посла након завршене школе.

“Без обзира на то какво вам је окружење и како год изгледало, немојте никада да одустанете и посустанете. Борите се да будете најбољи, јер ви тако најбољи, пример сте вашим друговима и свима онима који вас прате” – поручио је Пауновић.