Због радова опрез и стрпљење у саобраћају!
08/07/2021

Због радова опрез и стрпљење у саобраћају!

Због извођења радова на изградњи кишног колектора и реконструкције дела Улице Димитрија Туцовића од данас (08. јула 2021. године) до завршетка радова, биће затворена за саобраћај моторних возила деоница Улице Димитрија Туцовића од раскрснице са Улицом Николе Пашића до раскрснице са Улицом Ристе Тешића.

Од петка 9. јула због извођења радова на реконструкцији топловода, деоница Улице Марије Маге Магазиновић од раскрснице са Улицом Kраља Петра I до раскрснице са Улицом Љубе Стојановића, биће затворена за саобраћај моторних возила у наредне две недеље.

Актуелни радови условиће и измену трасе на аутобуској линији број 14: Ужице АС – Јелова Гора. Возила ће сабраћати Улицом Страхињића Бана, затим Улицом Kраља Петра I изнад Трга партизана, а затим Југ Богдановом улицом и Видовданском улицом и након тога устаљеном трасом. На поменутој линији саобраћаће возило типа мидибус, а времена полазака остају непромењена.

Измене на осталим линијама у систему ЈГТП на територији града Ужица остају непромењене.

Из ЈП “Ужице развој” моле грађане да учествују у саобраћају уз повећан опрез, користе алтернативне правце и поштују постављену привремену саобраћајну сигнализацију.