Због наредне фазе радова затварање дела улице према Доварју
01/07/2021

Због наредне фазе радова затварање дела улице према Доварју

Због извођења радова на изградњи кишног колектора и реконструкције дела Улице Димитрија Туцовића од петка 02. јула 2021. године од 08:00 часова до завршетка радова, биће затворена за саобраћај моторних возила деоница Улице Димитрија Туцовића од раскрснице са Улицом Николе Пашића до раскрснице са Улицом Железничка.

У поменутом временском интервалу доћи ће и до измене трасе кретања возила јавног градског превоза на линијама:  Севојно – Дубоки Поток – Севојно, Турица–Севојно, Турица–Сењак, Сењак–Ада–Мрамор,  Ужице АС–Злакуса и Ужице АС–Расадник (Узићи), чија ће возила од Сењака саобраћати Улицом Милоша Обреновића до раскрснице са Улицом Бањичка (врх Доварја), а затим Бањичком улицом до денивелисане раскрснице код Првог Партизана, затим магистралним путем и Омладинском улицом до кружне раскрснице код Ватрогасног дома, а затим устаљеном трасом.

На линији Сењак–Ада–Мрамор биће уведено привремено стајалиште преко пута Бензинске пумпе ”Гаспром петрол–Ужице”, на средини деонице Улице Омладинска између Градског стадиона и Улице Николе Пашића, као замена за стајалиште ”Пијац”.

На линијама Ужице АС–Злакуса и 22: Ужице АС–Расадник (Узићи), почетни терминус уместо Ужице АС биће стајалиште Јавна гаража, како би корисници наведених линија могли да користе стајалиште у централној градској зони, а да не улазе на АС Ужице.

Молимо грађане да учествују у саобраћају уз повећан опрез, користе алтернативне правце и поштују постављену привремену саобраћајну сигнализацију, поручују из ЈП “Ужице развој”.