Завршено асфалтирање Немањине улице
20/09/2019

Завршено асфалтирање Немањине улице

У току данашњег дана, тачније до 14 часова, завршавају се радови на асфалтирању дела Немањине улице у дужини око 500 метара. Никола Максимовић директор Јавног предузећа Ужице развој је приликом обиласка радова истакао да су и ове године, као што је то био случај прошле, из републичког буџета преко Путева Србије опредељена средства за реконструкцију и рехабилитацију путних праваца у Ужицу:

“53 милиона динара је опредељено за радове у четири улице: Немањиној и Николе Пашића у дужини око 1 100 метара, затим за Златиборску улицу у дужини око 4 000 метара и за путни правац у Рибашевини, Торине – Метаљка дужине 2 200 метара.”

Никола Максимовић директор Јавног предузећа Ужице развој

Извођач радова, Путеви Ужице данас завршавају прву од три фазе радова на правцу улица Немањине и Николе Пашића, а у наредним данима изводиће радове на делу ове деонице од Царинског моста до Ракијске пијаце. У трећој, завршној фази, биће реконструисана Улица Николе Пашића на деоници од Ракијске пијаце до Народног музеја. Сви радови биће изведени под надзором Института за путеве Србије у кординацији са Градом Ужицем и ЈП Ужице развој.

Слободан Божовић технички директор Путева Ужице

Ужички Путеви осим ових радова тренутно раде и реконструкцију дела магистралног пута од Сушице до Ужица. За те радове Слободан Божовић технички директор Путева Ужице наводи да теку без застоја и у складу са динамичким планом, те да ће до краја грађевинске сезоне бити комплетирано више од 9 километра ове деонице од укупно 15 колико се реконструише. Завршетак свих радова на овој деоници, како наводи Божовић, очекује се средином наредне године како је и планирано.

Радови у Немањиној улици