Завршени радови на реконструкцији путева у МЗ Љубање вредни 8 милиона динара
13/08/2019

Завршени радови на реконструкцији путева у МЗ Љубање вредни 8 милиона динара

У последњих неколико недеља интезивирани су радови на изградњи путне инфраструктуре у Месној заједници Љубање. Никола Максимовић, директор ЈП Ужице развој је, приликом данашњег обиласка радова, истакао да је ове године за радове у Љубањама издвојено око 8 милиона динара, односно да је урађено више од 4500 м2 асфалта.

“Данас завршавамо асфалтирање последњег путног правца који је планиран за ову годину у Љубањама, а обзиром да су при крају и радови на изградњи гасовода до локације нове индустријске зоне на Белој Земљи, који иду преко територије Месне заједнице Љубање, по завршетку тих радова извршићемо поправку и реконструкцију деоница које су оштећене постављањем гасовода”, навео је Максимовић и додао да је извесно да ће Путеви Србије финансирати реконструкцију Златиборске улице у дужини од 4,1 километар која је такође оштећена изградњом гасовода.

Мештанин села Љубање Ратко Вујко је истакао захвалност градском руководству и извођачу радова ЈКП Нискоградња на експедитивности и истакао да ће сада живот у овом засеоку Љубања, које броји преко 40 домаћинстава, бити удобнији и лагоднији.