Завршени радови на путној инфраструктури у Волујцу
03/10/2018

Завршени радови на путној инфраструктури у Волујцу

И поред тога што се грађевинска сезона ближи крају, активности на изградњи саобраћајница како у граду тако и у сеоским срединама су у пуном јеку.

“У протеклих неколико недеља асфалтирано је 9 путних праваца у Месној заједници Волујац, а вредност тих радова је око 4 милиона динара”, рекао је Никола Максимовић директор ЈП Ужице развој и додао да је у плану да ЈКП Нискоградња након завршетка радова у овој месној заједници, што се очекује да ће бити данас, пређе да ради на изградњи и реконструкцији саобраћајне инфраструктуре у Мокрој Гори и Биосци.

Четири милиона динара је вредност овогодишњих радова на изградњи путне инфраструктуре у Волујцу

Начелник Градске управе за инфраструктуру и развој Милоје Марић је истакао да се, што се тиче сеоских месних заједница, упоредо са радовима у Волујцу ради реконструкција пута у засеоку Врањача у Злакуси и на изградњи путева у Месној заједници Крвавци. Марић је навео и да очекује, да када је реч о градским улицама, реконструкција Жичке улице буде завршена до краја недеље, а Улице Кнеза Лазара и 1300 каплара почетком новембра обзиром да се ради комплетна реконструкција што је веома обиман и захтеван посао.

Начелник Градске управе за инфраструктуру и развој Милоје Марић

Почетак грађевинске сезоне је каснио због обилних падавина, али ће по речима Снежане Милутиновић директорке ЈКП Нискоградња, ово предузеће, као и претходних година, изводити инфраструктурне радове све док то временски услови дозволе, па ће план углавном бити испуњен.