Завршена изградња саобраћајница на гробљу Сарића Осоје
10/01/2018

Завршена изградња саобраћајница на гробљу Сарића Осоје

У протеклом периоду ЈКП “Биоктош” је преко извођача ГПР “Ћумур” изводило радове на изградњи саобраћајница и уређивању једног дела гробља на Сарића Осоју.

Овим поводом извршни директор за послове комуналне делатности у ЈКП “Биоктош” Бране Марић је рекао: “Завршавамо путни правац око гробног поља 19 на гробљу Сарића Осоје, урађено је асфалтирање око једне новопројектоване парцеле која ће бити у употреби на пролеће. Вредност ове инвестиције је негде око 4 милиона динара, док је дужина саобраћајница које данас завршавамо око 340 метара, односно око 1425 м2. Урађена је и једна стаза за пешаке. Што се тиче радова ове године на гробљу Сарића Осоје у плану је припрема још једног гробног поља, чије је вредност око 5 милиона динара. Припрема ће се односити на уређење терена и изградњу саобраћајница са потпорним зидовима.”

“Наредних месеци радиће се и паркинг на гробљу Доварје, капацитета око 50-60 паркинг места, тендер за ове радове је завршен, а вредност инвестиције је око 3 милиона динара”, рекао је Марић.