Веома успешна организација прве "ДДОР Олимпијске стазе" у Ужицу
14/06/2021

Веома успешна организација прве “ДДОР Олимпијске стазе” у Ужицу

Олимпијски комитет Србије је у сарадњи са компанијом ДДОР осигурање и уз подршку града Ужица организовао „ДДОР Олимпијску стазу“. Ово такмичење које је имало за циљ промоцију олимпијских вредности, окупило је више од 300 учесника.

Координатор за промоцију олимпијских вредности Олимпијског комитета Србије Милан Павловић захвалио се учесницима “ДДОР Олимпијске стазе”, граду Ужицу на гостопримству и компанији ДДОР осигурање која је увидела значај овог догађаја и помогла нам да се у Ужицу промовишу све вредности које олимпизам са собом носи.

“Путем овог догађаја даћемо подршку нашим олимпијцима које овога лета очекују Олимпијске игре у Токију и пожелећемо им да остваре што боље резултате представљајући Србију”, истакао је Павловић.

Иван Станисављевић, члан Градског већа поздравио је присутне и пожелео добродошлицу представницима Олимпијског комитета Србије и компаније ДДОР осигурање.

“Добродошли у Ужице и хвала Вам што ћете учествовати у овом дивном догађају. Драго ми је што видим велики број најмлађих Ужичана који ће учествовати у “ДДОР Олимпијској стази”, и верујем да су међу њима будући олимпијци који ће нам у будућности доносити много радости својим спортским успесима јер је Ужице град који је Србији дао велики број успешних спортиста – рекао је Станисављевић.

Директор филијале ДДОР осигурања у Ужицу, господин Милан Јездић, доделио је награде најбољим екипама које су учествовале у „ДДОР Олимпијској стази“ и захвалио се свим учесницима.

“Желео бих да честитам свим победницима, али и свим учесницима који су успешно прошли ДДОР Олимпијском стазом. У спорту, као и у пословању, важно је учествовати, борити се поштено и заслужено славити успех. Као представник компаније ДДОР осигурање срећан сам што у Ужицу данас славимо и победе такмичара, али успешно пословање наше компаније. Захваљујем се Олимпијском комитету Србије и градским челницима за сјајну подршку у организацији. Данас смо сви били олимпијци.”

Након тросатног такмичења, најуспешнијим такмичарима су уручене награде, а ДДОР осигурање је предало донацију у виду спортских реквизита који ће бити подељени свим ужичким школама.

Успех прве „ДДОР Олимпијске стазе“ у Ужице уз учешће више од 300 такмичара и двоструко толико навијача и посетилаца показатељ је интересовања грађана за Олимпијски покрет, али и велике подршке коју ће Олимпијски тим Србије имати на Олимпијским играма у Токију.