Ужице је данас велико градилиште
31/08/2018

Ужице је данас велико градилиште

Реагујући на саопштење Демократске странке, градоначелник Тихомир Петковић одговара да је “Ужице данас велико градилиште где се на сваком кораку ради и гради. То примећују и вреднују грађани Ужица, али не и представници Демократске странке.

Политичка опција која се саопштењем обратила јавности је иза себе оставила пустош у градској каси и дуг од преко 3 милиона евра. У таквој ситуацији сасвим је јасно зашто нису могли да реше основне комуналне проблеме а камоли да се баве улепшавањем Ужица. Данас када је Ужице један од финансијски најстабилнијих градова у Србији са суфицитом од 2.2 милиона евра можемо да се посветимо стварима које ову средину чине лепим и модерним градом.

Неправду учињену према победницима у I светском рату Ужичани данас исправљају и то очигледно смета Демократској странци.

Деценије одсуства било какве интервенције у централним градским зонама се мења кроз реализацију свеобухватног пројекта ревитализације и реконструкције јавних градских површина. За овај велики и дугогодишњи пројекат су ангажоване најбоље архитекте управо да се не би остављао простор нестручним и недобронамерним појединцима да паушално износе ставове.

Ужице ће кроз овај пројекат постати модеран европски град а ставови небитних рециклираних политичара ће већ сутра бити заборављени.”

Градоначелник  Ужица

Тихомир Петковић