Ускоро три нова игралишта на располагању младима у Ужицу
31/07/2019

Ускоро три нова игралишта на располагању младима у Ужицу

Млади у Ужицу ће ускоро на располагању имати три нова игралишта и то, како наводи Милоје Марић начелник Градске управе за инфраструктуру и развој, на Пантовића ливадама, у Видовданској улици и у насељу Врела.

Игралиште на Пантовића ливадама на Царини ће ускоро бити комплетно завршено, постављена је асфалтна подлога, кошеви и голови, остало је још ограђивање. Данас је завршено и асфалтирање полукошаркашког игралишта у Видовданској улици, где ће наредних недеља бити постављена ограда, и по један кош за одрасле и за децу.

И у насељу Врела је започета изградња игралишта, завршени су земљани радови, сада следе бетонски радови, а потом и постављање кошева, голова и ограђивање.

Кроз Ужички програм локалног парнерства – Удружимо се до сада је пристигло 17 пријава за уређење јавних површина, постављање дечијих мобилијара, реконструкцију постојећих игралишта, па ће, по речима члана Градског већа Владимира Синђелића, реализацијом тих пројеката на територији града бити додатно обогаћен садржај за најмлађе Ужичане.