У згради касарне у Крчагову почeла са радом фирма Interface Pro
08/11/2017

У згради касарне у Крчагову почeла са радом фирма Interface Pro

Зграда касарне у Крчагову данас је добила нове станаре у виду запослених у новоотвореној фирми Interface Pro.

 

“Када је у питању долазак у Ужице успешних бизнисмена и отварање нових радних места наша посвећеност и рад коначно почиње да даје резултате. Неколимо последњих година, ми у Градској управи, трпели смо критике, иако већина Ужичана не зна колико смо енергије уложили у то да неко ко је успешан у бизнису у свету, дође у Ужице, 200 км од аутопута. Светски бизнисмен а пре свега Ужичанин, господин Дејан Стојић је препознао своје Ужице као добру дестинацију за бизнис. Дејан је човек који је успео са бизнисом у Америци али и човек који је сачувао приврженост свом Ужицу а то најбоље показује и чињеница да 12 младих Ужичана овде имају шансу да се у оквиру фирме Interface Pro баве бизнисом који је светског формата да стекну светска искуства када је у питању бизнис и да зараде новац који је изнад просека у нашој земљи”, рекао је градоначелник Ужица Тихомир Петковић и додао “мени је веома драго што смо и овај део града успели да ставимо у најбољу могућу функцију. Град Ужице је уложио око 50 000 евра у партерно уређење и опремање унутрашњости просторија касарне где ће фирма Interface Pro пословати”.

“План градског руководства је да у Ужицу у будућности направимо спој државног одељења факултета везаног за информационе технологије и бизниса који је везан за информационе технологије” – истакао је Петковић.

Власник фирме TDS MED Дејан Стојић је на обележавању почетка рада своје фирме у Ужицу рекао да је фирма Interface Pro основана као подршка служби продаје америчкој компанији TDS MED као и да је настала као плод идеје о ширењу продајних капацитета на овом простору након позитивног искуства у раду са изванредним младим људима у Србији. Interface Pro има развојне планове за наредну годину у смислу повећања капацитета и развоја нових услуга према северно-америчком тржишту.