У недељу 27. по реду скокови са старог железничког моста
12/07/2018

У недељу 27. по реду скокови са старог железничког моста

Традиционални, 27. скокови са старог железничког моста, одржаће се у недељу 15. јула у 14 часова, на Градској плажи. Очекује се учешће скакача из Немачке, Данске, Црне Горе, БИХ, Словеније и Србије.

“Град је и ове године као и претходних година препознао квалитете и озбиљност овог такмичења, с обзиром да је ово веома актрактивно такмичење које привлачи пажњу великог броја људи како Ужичана тако и људи са стране као и велики број учесника из земље али и иностранства већ годинама уназад”- рекла је Марија Трмчић Богојевић.


Богојевићева је истакла да су припремни радови везани за манифестацију готови, терен за скокове је припремљен, простор потребан за манифестацију је уређен и додала да је ораганизациони одбор такмичења донео одлуку да првопласирани такмичар добија 30 хиљада динара, другопласирани 20 хиљада а трећепласирани 15 хиљада динара, али и да сваки учесник добија 3.500 динара по скоку.

“Такмичење подразумева скокове у две дисциплине традиционалне и висинске скокове и обе се организују у две серије, а по десет најбољих улази у другу серију” истакао је Бранко Богићевић директор ЈП Велики парк и додао да је пријава такмичара могућа све до 12 часова на дан такмичења када су планирани и лекарски прегледи свих пријављених.