Тродневно дружење са Деда Мразом испред Градске куће
27/12/2021

Тродневно дружење са Деда Мразом испред Градске куће

Од уторка 28. децембра до четвртка 30. децембра ужички малишани имаће прилику да се упознају и сликају са Деда Мразом уз слаткише и бесплатне фотографије.

Миодраг Петковић члан Градског већа позвао је родитеље да доведу децу на дружење са Деда Мразом, које је Град организовао са жељом да им улепша предстојеће празнике.

“Нажалост, ни ове године због актуелне епидемиолошке ситуације неће бити организованог дочека Нове године, али смо желели да на неки начин обрадујемо ужичке малишане, па смо за њих организовали тродневно дружење и фотографисање са Деда Мразом. У уторак 28. среду 29. и четвртак 30. децембра од 16 до 19 часова на платоу испред Градске куће деца ће моћи да се фотографишу а бесплатне фотографије на истом месту добиће дан касније”.

Град је поред ужичких, обрадовао и малишане на Косову и Метохији.

Делегација Града Ужица боравила је претходног викенда у општини Лепосавић, где су деци са Косова и Метохије уручени новогодишњи пакетићи.

“Увек ми је драго када се налазимо овде међу нашим народом и нашом браћом који годинама трпе велике притиске, али и поред тога овде остају како би сачували наше огњиште, наше Косово и Метохију. Зато је огромно задовољство деци која овде живе и на овај начин улепшати предстојеће празнике”, истакао је заменик градоначелника Драгољуб Стојадиновић.