Традиционално, градоначелница у поноћ обишла дежурне службе у граду
01/01/2022

Традиционално, градоначелница у поноћ обишла дежурне службе у граду

У Нову годину већина Ужичана ушла је у друштву драгих особа, чланова породице и пријатеља. Ипак одређен број њих 2022. годину дочекао је на својим радним местима. Њих је мало после поноћи обишла градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић са сарадницима.

Уз најлепше жеље и пригодне поклоне градоначелница је посетила запослене у Пријемно- ургентној служби ОБ Ужице, Хитној служби ужичког Дома здравља, Ватрогасној јединици и Полицијској управи Ужице. Била је ово прилика да им се још једном захвали за све што чине, не само у новогодишњој ноћи, већ сваког дана у години за здравље и безбедност својих суграђана.

“Ево нас у Новој 2022. години и искрено се надам да ће на свима она бити много боља и успешнија него претходна. Много изазова очекује нас и у овој години али се надамо да ћемо заједно успети да савладамо све препреке. Управо смо обишли пријемно ургентну службу ОБ Ужице, тамо смо затекли дежурне екипе, од којих смо сазнали да је посла било и да је нажалост регистрована и једна тежа повреда која је транспортована за Београд а остало су биле мање повреде. Још једном смо се уверили колико су здравствени радници предани свом послу и обављају га насмејани и ведри без обзира што смо још увек у пандемији. Могу слободно рећи да су они хероји нашег времена и да њим дугујемо захвалност за све што су урадили у претходне две године.”

Градоначелница је обишла и дежурну екипу у Хитној служби Дома здравља, где по њиховим речима није било много посла.

Посла на срећу није било ни у Ватрогасној јединици Ужице, као  у Полицијској управи.

“Драго ми је да смо у Нову годину ушли мирно и надам се да ће тако и остати. Била је ово прилика и да чујемо шта је још потребно урадити, како би безбедност наших суграђана била подигнута на још виши ниво и сигурна сам да ћемо заједно у томе и успети”, закључила је градоначелница.