Сви путеви воде у парк - почиње 9. "Парк фест"
27/07/2018

Сви путеви воде у парк – почиње 9. “Парк фест”

У суботу 28. јула од 19 часова почиње „Парк фест“, традиционална ужичка музичка манифестација. Као што је то било и претходних година да за време фестивала у Великом парку наступају нека од водећих имена регионалне музичке сцене и ове године је тако. Централни догађај је свакако концерт Лексингтон бенда једног од најпопуларнијих поп бендова на овим просторима. Пре њиховог наступа публику ће забављати Никола Николић Џони као и ужички бенд “Испитни рок”, а по завршетку концерта наступиће неки од најпознатијих ди-џејева из земље и региона.

 

Програм на овогодишњем деветом по реду “Парк фесту” траје од 19 до 04 сата после поноћи и по речима представника организатора Богдана Ристановића улаз је бесплатан.

“Претходних година нашу манифестацију посећивало је од 3000 до 5000 посетилаца дневно, а надамо се да ће ове године Велики парк бити мали да прими све људе који буду желели да чују наше извођаче”- рекао је Ристановић и додао да је генерални покровитељ овогодишњег фестивала компанија “Први партизан” која је уз Град Ужице највише издвојила за организацију манифестације.

Најављујући “Парк фест” Марија Трмчић Богојевић, чланица Градског већа Града Ужица је истакла да Град Ужице подржава кроз конкурсе омладинских пројеката “Парк фест” годинама уназад, јер је препознао да је ова манифестација доста посећена и добро организована.

О свом првом учешћу на Парк фесту, Никола Николић Џони је рекао да му је веома драго што има прилику да наступи на овој манифетацији и да се нада да ће и наредних година то бити случај.

“На фестивалу ћу промовисати и три нове песме и иако верујем да их је публика већ чула, имаће прилику да се и уживо увере да је то нешто ново на нашем звучном небу”- рекао је Николић и додао да ће суграђани имати прилику да буду хумани и буду великог срца на “Парк фесту” јер ће моћи да својим добровољним прилогом помогну у скупљању новца потребног за рехабилитацију и лечење наше суграђанке Валентине Марковић.