"СВИ ПУТЕВИ ВОДЕ У ПАРК"-– ПАРК ФЕСТ 08 – УЖИЦЕ
25/07/2017

“СВИ ПУТЕВИ ВОДЕ У ПАРК”-– ПАРК ФЕСТ 08 – УЖИЦЕ

„ПАРК ФЕСТ“, традиционална ужичка манифестација, која се одржава од 28. до 30. јула, доноси одличну летњу забаву. У Великом парку током ова два фестивалска дана наступиће нека од водећих имена регионалне музичке сцене:

“Истакнута музичка имена, која већ традиционално гостују, специфичан амбијент у коме се Фестивал одржава, али и сама организација коју Омладина Ужица на један професионалан начин одрађује, доприносе да овај догађај из године у годину расте, да се развија, али доприноси томе да се град Ужице на неки начин, кроз све ове догађаје утемељује као фестивалски град. Парк фест је ове године направио један озбиљан искорак у тржишном смислу, успео је да привуче одређен број спонзора, што свакако додатно доприноси квалитету организације догађаја. Град Ужице је подржао са 430 000 динара удружење Омладина Ужица које је организатор овог догађаја” – рекао је заменик Градоначелника Ужица Немања Нешић.

“Парк фест је традиционална манифестација где ће посетиоци моћи да чују различите музичке жанрове, биће ту попа, рока, хип-хопа, електронске музике, панка што чини да сама музичка манифестација буде квалитетнија у односу на претходне године. Ове године очекујемо више од седам хиљада посетилаца колико је забележено прошле године, у оба дана фестивала”  рекао је Срђан Недељковић председник удружења Омладина Ужица.