"Сви путеви воде у парк" - Парк Фест 08 - Ужице
17/07/2017

“Сви путеви воде у парк” – Парк Фест 08 – Ужице

„ПАРК ФЕСТ“, традиционална ужичка манифестација, која се одржава од 28. до 30. јула, доноси одличну летњу забаву. У Великом парку током ова два фестивалска дана наступиће нека од водећих имена регионалне музичке сцене:

Овогодишњи фестивал у знаку је промоције туризма и уметности.

Ужички „ПАРК ФЕСТ“ је дошао до своје, осме сезоне. Вредни и агилни организатори потрудили су се да и ове године буде пуно забаве, али и пропратних дешавања, што ће итекако пробудити пажњу свих заинтересованих који ће бити од 28. до 30. јула у Великом парку у Ужицу.

Посетиоци манифестације моћи ће да уживају у разним музичким правцима од поп рока, рока, метала, панка, хип хопа, па до елекронске музике.

“ПАРК ФЕСТ” у значајној мери доприноси побољшању туристичке понуде града Ужица. Приметно је, да из године у годину, расте број људи који посећују ову манифестацију, па организатори сваке године постављају лествицу све више како би посетиоцима обезбедили одличан и незабораван провод.

Велики број младих из Црне Горе, Босне и Херцеговине, Хрватске, као и са територије читаве Србије посећује “ПАРК ФЕСТ”. Број смештајних јединица је знатно повећан у односу на претходни период, а исто тако је и камп “ПАРК ФЕСТ”-а значајно проширен.

Све ове године “ПАРК ФЕСТ” је промовисао напредне идеје и позитивне друштвене вредности и ова манифестација је начин да се кроз музику, спорт, разне радионице подигне свест грађана, пре свега младих о правим животним вредностима.