Семинар: Ведске-пољопривреде и баштанске методе
12/10/2019

Семинар: Ведске-пољопривреде и баштанске методе

У оквиру светске турнеје др Питер Свон ће у понедељак 21. октобра у Свечаној сали Градске куће у Ужицу од 10 до 17 часова одржати семинар Ведске-пољопривреде и баштанских метода.

Др Свон ће изнети знање о оживљавању 8 пракрити -8 основних вредности интелегенције природе у земљишту, плодовима и људској филозофији, како би се остварио врхунски квалитет здравља.

Са значајно мање рада и новчаних улагања Ведска органска пољопривреда даје веће приносе, бољи квалитет рода, мање корова и штеточина, мање болести и побошање квалитета земљишта, из године у годину.

Током семинара присутни ће бити у прилици да стекну увид у охрабрујућу синтезу древних и модерних сазнања, толико важних за данашње услове и потребу за вишим квалитетом живота.

Због великог интересовања и ограниченог броја места, молимо да Ваше присуство семинару обавите на време, најкасније до 15. октобра како би у случају потребе, могли да обезбедимо већу салу.

Пријаве можете извршити путем мејла copuzice@gmail.com или телефоном 063/601 881

Организатори семинару су Град Ужице, Трго-Агент доо Ужице, Центар за органску пољопривреду Ужице, Пољопривредна саветодавна стручна служба “Ужице”, “Green Philosophy”doo Beograd.