Састанак са представницима Удружења Ужичана у Београду
26/02/2021

Састанак са представницима Удружења Ужичана у Београду

Упознавање са активностима и могућностима за наставак досадашње, изузетно добре сарадње, главне су теме данас одржаног састанка у Градској кући, коме су поред градоначелнице Ужица др Јелене Раковић Радивојевић и њених сарадника присуствовали председник Удружења Ужичана у Београду Милош Туцовић, потпредседник Александар Ребић, председница скупштине Драгица Јевтовић и секретар удружења Милица Зрнић.

“Град Ужице и његово руководство пружају пуну подршку свим Ужичанима, ма где се они налазили, а нарочиту пажњу поклања својим суграђанима који живе и раде у Београду, чије Удружење ће ускоро обележити век постојања”, истакла је градоначелница др Јелена Раковић Радивојевић. Она је изразила наду и да ће епидемиолошка ситуација ускоро бити боља, како би и овакви сусрети и разговори били чешћи.

Изразивши велико задовољство што се на челу Града налази једна Ужичанка, Милош Туцовић председник Удружења Ужичана у Београду, поручио је да ће чланови најстаријег београдског удружења и у наредном периоду градити чврсте везе са родним градом.

“Са друге стране подршку очекујемо у неким од кључних активности, као што су обележавање 100-годишњице постојања и израда монографије”, рекао је Туцовић. Он је изразио наду да ће градоначелница бити њихова гошћа у просторијама у Београду, које су добили прошле године.