"СА МЛАДИМА НА ТИ"
07/12/2021

“СА МЛАДИМА НА ТИ”

У четвртак 9. децембра са почетком у 18 часова на Педагошком факултету Ужице у организацији “Уније ужичких средњошколаца”, а под покровитељством града Ужица биће одржана конференција “СА МЛАДИМА НА ТИ”.

Теме конференције односе се на значај ваннаставних активности у образовном процесу, однос инстутуција према младима и значај повратка младих у Србију. Говориће се и о правима и обавезама народних посланика и најбољим моделима за избор правог факултета.

Учеснике конференције поздравиће градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић и Стефан Грујић у име организатора, након чега ће уследити панел дискусије у којима ће учествовати Милан Савић, државни секретар Министарства омладине и спорта,  народни посланици Ђорђе Дабић и Стефан Србљановић, др Даница Грујичић начелница Центра за неуроонкологију, Радован Новаковић адвокат, Владислав Дајковић председник “Слободне Црне Горе”, Ђорђије Андрић генерални секретар “Слободне Црне Горе”, Душко Ћутило директор Фонда за избегла и расељена лица АП Војводина и Марко Вучетић пр “Инфостуд-а”.

“Унија ужичких средњошколаца” позива заинтересоване професоре, ученике , студенте и младе из Ужица да присуствују конференцији, која је намењена управо њима.