Рундек и Екипа у Градском културном центру
22/08/2022

Рундек и Екипа у Градском културном центру

Дарко Рундек, популарни еx-ју музичар и један од оснивача чувене југословенске групе ‘’Хаустор’’ са својим пратећим бендом “Екипа” гостоваће у Ужицу где ће након 9 година одржати концерт. У башти Градског културног центра наступиће у уторак 23.августа са почетком од 21 час. Улазнице у претпродаји ускоро можете набавити по цени од 1200 динара, док ће на дан концерта њихова цена износити 1500 динара.

Екипу чине музичари које је Дарко Рундек окупио 2017. године за потребе турнеје поводом обележавања две деценије албума Апокалипсо. У децембру 2020. године излази им Брисани простор, по многим анкетама албум године и добитник Порина за најбољи албум алтернативне музике. Пратили су га синглови Унутарњи глас, Тко су сви ти људи, Мила и Вољети стварно.
Музичари често мењају инструменте, а сви певају, на челу са Дарком Рундеком, који и свира гитару. Роко Црнић на бас гитари и бубњевима, Силвио Бочић на бубњевима, гитари и басу, Миро Манојловић на удараљкама и вибрафону, Игор Павлица свира трубу, а Ана Ковачић свира саксофон и синтисајзер.