Реконструкција дела топловода и водоводне мреже у Улици Марије Маге Магазиновић
22/08/2023

Реконструкција дела топловода и водоводне мреже у Улици Марије Маге Магазиновић

Недавно су завршени радови на реконструкцији дела топловода у Немањиној улици, а радовима у Улици Марије Маге Магазиновић обезбедиће се много квалитетније и сигурније снабдевање топлотном енергијом конзума котларнице “Блок Златибор”.

Радови у Улици Марије Маге Магазиновић изводиће се у две фазе, а након прев у којој ће ЈКП “Градска топлана” радити реконструкцију дела топловодне мреже, ЈКП “Водовод” урадиће замену дотрајалих водоводних цеви на том потезу. Такође биће изведени и неопходни радови везано за гасни кондензатор за Народно позориште Ужице.

Планирано је да радови трају око месец дана, а по завршетку део улице у коме се изводе радови, биће асфалтиран у пуном профилу.

Због извођења свих поменутих радова, деоница улице од раскрснице са Улицом краља Петра I до раскрснице са Косовском улицом, биће затворена за саобраћај моторних возила. У смеру према граду, сабраћај ће бити преусмерен на Косовску улицу у првој фази одвијања радова, а о свим даљим изменама јавност ће бити благовремено обавештена.