Расписани конкурси за јесење субвенције у пољопривреди
02/10/2017

Расписани конкурси за јесење субвенције у пољопривреди

Град Ужице је у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом „Златибор“ објавио конкурсе за јесење субвенције у пољопривреди. Субвенције се односе на набавку прикључне механизације, система за заливање, система за засену и противградну заштиту, пластеничку производњу, набавку нових и половних трактора из увоза у току 2017. године.

Право на доделу подстицајних средстава може остварити физичко лице које има пребивалиште на територији града Ужица, носилац је регистрованог породичног пољопривредног газдинства са активним статусом у 2017. години које се налази на теририторији града Ужица, измирио је пореске обавезе према Граду и испуњава друге услове прописане објављеним конкурсима.

Заинтересовани пољопривредни произвођачи пријаве могу доставити Градској управи на следећи начин:

  • Попуњен образац пријаве и потребну документацију подносилац пријаве доставља лично на писарницу Градске управе града Ужица, канцеларија бр. 12, на адреси Димитрија Туцовића 52, 31000 Ужице, најкасније до петка 27. октобра 2017. године до 14 часова. Пријаве је потребно доставити у затвореној коверти, са назнаком: ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА  У ОБЛАСТИ МЕХАНИЗАЦИЈЕ И ВОЋАРСТВА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА УЖИЦА ЗА 2017. ГОДИНУ.

За додатне информације можете се обратити на бројеве телефона 031/590-163 и 031/523-065.

Непотпуне и неблаговремене пријаве, као и пријаве послате на други начин (нпр. факсом, поштом или е-mailom) или достављене на друге адресе, могу бити разлог за одбијање.

Обрасци пријаве су доступни :

  • у просторијама Регионалне развојне агенције „Златибор“ на адреси Петра Ћеловића бб, 31000 Ужице, сваког радног дана од 10 до 14 часова
  • у просторијама Градске управе Града Ужица, Одсек за пољопривреду, канцеларија бр. 28, на адреси Димитрија Туцовића 52, 31000 Ужице, сваког радног дана од 10 до 14 часова
  • на сајту Града Ужица и сајту Регионалне развојне агенције „Златибор“