Расписан традиционални конкурс ЈКП "Водовод" и РЦУ за ученике основних школа
23/02/2022

Расписан традиционални конкурс ЈКП “Водовод” и РЦУ за ученике основних школа

Поводом 22. марта, Светског дана вода, Јавно комунално предузеће “Водовод” Ужице у сарадњи са Регионалним центром за професионални развој запослених у образовању Ужице, расписује литерарни и ликовни конкурс за ученике основних школа ,,СНАГА ВОДЕ “ за 2022. годину.

Радове је потребно слати под пуним именом и презименом на адресу Регионалног центра за професинални развој запослених у образовању Ужице, Улица Немањина 52, 31000 Ужице. Сваки учесник може да пошаље највише један рад.

Крајњи рок за слање радова је 15. март 2022. године. Одлука о резултатима конкурса ће бити објављена 18. марта 2022. године на сајту ЈКП “Водовод” Ужице и Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Ужице. Награђени ученици ће бити обавештени преко својих предметних наставника, а награђени радови ће бити објављени на сајту ЈКП “Водовод” и РЦУ.

Додела награда је планирана за 22. март 2022. године на дан када се обележава Светски дан водa, у просторијама ЈКП Водовод Ужице у складу са прописаним епидемиолошким мерама које буду на снази.

За оба конкурса додељују се награде за прва три места.

Учесници конкурса треба да, заједно са послатим радовима, забележе своје име као и име школе и предметног наставника као и број телефона предметног наставника или мејл адресу. До сада објављени радови неће бити узети у обзир.

Све додатне информације у вези са конкурсом заинтересовани наставници и ученици могу се обратити организаторима конкурса или на телефон: 064/84 59 515.