Радови вредни више од 50 милиона динара
27/10/2021

Радови вредни више од 50 милиона динара

Повољне временске прилике иду на руку извођачима, па се радови изводе на свим отвореним градилиштима. У питању су пројекти чија реализација је омогућена уз подршку неколико министарстава.

У Великом парку ради се на изградњи Скејт парка. Инвестиција вредна 4,5 милиона динара, од чега су три милиона динара средства Министарства омладине и спорта, а 1,5 милиона обезбедио је град.

Пешачка стаза Крчагово – Царина повезаће ове две месне заједнице и за ту намену из буџета града опредељено је 6 милиона динара.

У току су радови на партерном уређењу и изградњи спортског терена у Студентском центру Крчагово. Са 7 милиона динара радове финансира Министарство просвете науке и технолошког развоја, док је учешће града у реализацији овог пројекта 6 милиона динара.

На Тари се гради ново дечије игралиште захваљујући средствима Министарства заштите животне средине у износу од 7, 6 милиона и града у износу од 3,2 милиона динара.

У овом тренутку највећа инвестиција је реконструкција дечијег базена на Градској плажи, где је град определио 20 милиона динара за радове прве фазе.

Како поручују извођачи радови на овим градилиштима биће завршени до краја грађевинске сезоне.