Радови у месној заједници Волујац
18/09/2018

Радови у месној заједници Волујац

Ове године на територији Месне заједнице Волујац изводе се радови на 9 путних праваца према захтевима Савета месних заједница у укупној дужини од преко 2,5 км. Вредност ових радова је око 5.000.000 динара. Радове изводи ЈКП Нискоградња, а надзор над извођењем радова ЈП” Ужице Развој”.

Преко 5 милиона динара је уложено у асфалтирање пута у месној заједници Волујац

“У току су радови на изградњи путне инфраструктуре у Месној заједници Волујац. У претходних месец дана ЈКП “Нискоградња” извршилa је асфалтирање седам путних праваца у овој месној заједници”, истакао је директор ЈП Ужице развој Никола Максимовић и додао да се тренутно ради асфалтирање путног правца Гробље –Гредица – Ливаде у дужини 260 метара.

“Средства за ове радове су обезбеђена удруживањем месних заједница и Града. До сада је урађено преко 2,5 км путних праваца, а очекујемо да се наредних дана заврши асфалтирање још два путна правца: Кадињача – Словићи и Милошевићи – Антонијевићи”, навео је Максимовић.

До сада је урађено седам путних праваца од планираних девет

Обрен Скокић, члан Савета месне заједнице Војулац је истакао да је тренутни сазив месне заједнице, као приоритет у свом раду, поставио изградњу путне инфраструктуре и да је до сада са успехом остваривао своју намеру, што се потврдило и ове године, када је Волујац добио 2,5 км новоизграђених саобраћајница.