Провера обавеза по основу јавних прихода које администрира ЛПА
14/06/2017

Провера обавеза по основу јавних прихода које администрира ЛПА

Грађани путем интернета могу проверити своје задужење за утврђене обавезе по основу пореза на имовину физичких и правних лица, комуналних такси и других облика наплате јавних прихода које администрира локална пореска администрација.

Уколико нисте корисник ове услуге можете упутити ЗАХТЕВ за отварање корисничког налога у писаној форми и предати надлежном одељењу ( преузмите захтев, одштампати и предати у одељење ЛПА Ужице – соба 12А ).

Кориснички налог и лозинку за коришћење упита стања преко Wеб-а обвезник или лице које он овласти, ИСКЉУЧИВО ПРЕУЗИМА НЕПОСРЕДНО у одељењу ЛПА.

По добијању налога на основу Вашег захтева, пријавите се на систем уносећи своје корисничко име и лозинку у одговарајућа поља на десној страни. ПРЕГЛЕД

За информације о стању на рачунима јавних прихода, обвезници се могу обратити Одељењу за ЛПА на телефоне 031/592-414 и 592/415.

Обвезници који имају отворено корисничко име и лозинку, могу исте користити као и до сада.

НАПОМЕНА: Екрански приказ је оптимизован за резолуцију 1024×768 пиксела.
Интернет претраживач мора бити подешен тако да прихвата coocies и да дозвољава рад JavaScript- ова. Popup block програми треба да буду искључени.