Пројекција филма "Дечко који обећава"
02/12/2020

Пројекција филма “Дечко који обећава”

Пројекција филма “Дечко који обећава” биће одржана у Градском културном центру у суботу 05. децембра у 15 часова. Улаз на пројекцију је слободан.

Слободан је узоран младић како од њега очекују његови угледни и ситуирани родитељи. Добар је студент, има девојку којом ће да се ожени јер је из „праве“ породице, док га једнога дана вереница, у наступу љубоморе, не удари веслом по глави… Као да му је то и било потребно, Слободан постаје слободан, баца се наглавачке у свет без обавеза, у свет панка и рока, толико различит од онога у којем се до тада кретао. И у том свету он има успеха. То траје до тренутка кад падне са мотора који је саставни део новог живота. И то опет на главу… Они који га негују су из света из којег је отишао. Тај га исти свет води пред олтар и све је опет по старом.  „Дечко који обећава” је југословенски филм снимљен 1981. године. Режирао га је Милош Миша Радивојевић, а сценарио је написао Небојша Пајкић.

Током трајања пројекције публика је у обавези да се придржава свих прописаних мера заштите (ношење заштитних маски, одржавање дистанце, употреба дезинфекционих средстава).