Продукција Бео арт на сцени ужичког позоришта једном месечно
18/11/2021

Продукција Бео арт на сцени ужичког позоришта једном месечно

Вечерас (18. новембра) и у уторак  30.новембра на великој сцени Народног позоришта Ужице са почетком у 19:30 ће бити изведена представа Бранислав Нушића ”Д ПИГ” у адаптацији и режији Бранка Поповића. У представи играју: Бранислав Љубичић, Вања Ковачевић, Дејан Максимовић, Дивна Марић и Јанко Радишић.

У уторак 23. новембра на репертоару је представа Димитрије Коканов ”БОЛИ КОЛО” у режији Јоване Томић. У представи играју: Хаџи Немања Јовановић, Вања Ковачевић, Бранислав Љубичић и Биљана Здравковић.

У наредном периоду, једном месечно, на сцени ужичког позоришта ће бити изведене гостујуће представе из Београда у продукцији Бео арт а настале на сценама Атељеа 212, ЈДП-а, Битефа и других београдских позоришта. У предложеном репертоару су представе: Црвена, Балава, У агонији, Заборављене, Хистерија и Североисток.

“Желимо да публици приближимо познате и радо гледане наслове, редитеље и глумце. Неке од представа су имале и фестивалске наступе и награде што их је и препоручило за нашу сцену”, поручују из Народног позоришта Ужице.

10.децембра на великој сцени ће бити изведена представа ЦРВЕНА, по тексту Џона Логана и режији Данила Маруковића. У представаи играју: Бранислав Лечић и Марко Грабеж.