При крају грађевинска сезона - радови у месним заједницама и даље у пуном јеку
24/10/2017

При крају грађевинска сезона – радови у месним заједницама и даље у пуном јеку

“Радови на асфалтирању путних праваца у МЗ Крвавци увелико су у току. Завршени су асфалтерски радови у селу Потпеће где је уговором била дефинисана изградња пута у дужини од око 250м, а данас завршавамо путни правац у селу Крвавци у дужини око 500м. Укупна вредност, до сада завршених радова, је око 2,5 милиона динара. На путном правцу у Крвавцима су санирана и клизишта која су се појавила на четири места уз путни правац, а која су знатно утицала на оштећење коловоза. На тим местима смо поставили 50 метара бетонских цеви тако да је сада и тај проблем решен”, рекао је члан Градског већа задужен месне заједнице, Владимир Синђелић и додао да је од радова у месној заједници Крвавци остала реконструкција пута ка водоводном постројењу у Поточању “за путни правац у Поточању Град и месна заједница су определили средства у буџету, остало је само да се дефинише учешће мештана и ЈКП Водовод, који су корисници тог пута, а након тога и тај део радова у овој месној заједници ће бити реализован”.

ЈКП Нискоградња тренутно ради на изградњи путева у МЗ Крвавци, у Трнави, на реконструкцији саобраћајнице у кругу касарне у Крчагову и санацији Београдске улице која је оштећена услед хаварије на водоводној цеви.

“Грађевинска сезона је при крају па се трудимо да, док је лепо време, завршимо све уговоре који су потписани са месним заједницама. Свакодневно имамо нових ванредних налога за рад, као што је тренутно санација коловоза у Београдској улици и реконструкција саобраћајнице у кругу касарне у Крчагову. Такве ствари је немогуће предвидети па смо максимално ангажовани да уз редовне радове, завршавамо и то” рекла је Снежана Милутиновић, директорка ЈКП Нискоградња.