Посета прворођеној ужичкој беби у 2021. години
04/02/2021

Посета прворођеној ужичкој беби у 2021. години

Марија Магдалена Цветић прва је ужичка беба рођена у 2021. години. Тим поводом градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић посетила је шесточлану породицу Цветић и уручила им пригодне поклоне.

Градоначелница је овом приликом истакла да је рођење детета најлепши и најсрећнији тренутак сваке породице и да рођењем детета долази радост, срећа, задовољство, позитивна енергија.

“Породици Цветић честитам рођење њиховог четвртог детета. Беби желим да буде здрава, паметна и срећна.  Тренутна епидемиолошка ситуација у читавој земљи је врло нестабилна, али Град је до сада подржавао и наставиће да подржава на све могуће начине породице како би побољшали наталитет у граду Ужицу, а то и јесте задатак наше државе. Свим породицама желим да буду срећни и задовољни и да буде што више деце у нашем граду.”

Према речима мајке Далиборке старија деца, две сестре и брат, помажу око најмлађег члана, сви је воле и сви су око ње: “Највећа радост за мене и моју породицу је рођење Марије Магдалене. Као мајци ми је најбитније да су сви здрави и срећни.”

Остала деца породице Цветић кажу да су се јако обрадовали доласку бебе, да је пазе, воле, љубе и да јој пуштају песмице.