Почело асфлатирање у Улици Милоша Обреновића
26/04/2018

Почело асфлатирање у Улици Милоша Обреновића

Након завршетка асфалтерских радова у Радничкој улици јуче су почели радови на асфалтирању Улице Милоша Обреновића у Крчагову. При обиласку радова градоначелник Ужица Тихомир Петковић се захвалио ЈП “Путеви Србије” које финансира радове, на великој финансијској подршци за инфраструктурне пројекте у граду Ужицу током ове и претходне године.

“Веома је битно да наши грађани знају, да ову инвестицију финансирају “Путеви Србије” јер ми из нашег буџета не бисмо имали новца да у овом обиму и овакво квалитетно изведемо радове, а и захваљујући томе што смо добили ова средства сада можемо да преусмеримо наша буџетска средства на друге значајне инфраструктурне пројекте”, рекао је Петковић.

Асфалтирање у Улици Милоша Обреновића

Улица Милоша Обреновића биће асфалтирана целом ширином од 7м па до 12м на појединим испустима, што је веома важно због квалитета и трајности и тај посао вредан је око 45 милона динара. Истим средствима ЈП “Путева Србије” планирано је асфалтирање дела Улице Краља Петра као и дела обилазнице од Стапарске бање у дужини од 1,3 км.

Укупна вредност свих планираних инфрастуктурних радова је преко 500 хиљада евра.

Асфалтирање у Улици Милоша Обреновића

Градоначелник Тихомир Петковић истакао је посебну захвалност Директору “Путева Србије” и потпредседници Владе Зорани Михајловић која је подржала, заједно са целокупном Владом, ове инвестиције и додао да ће до краја године “Путеви Србије” финансирати изградњу уређења малог кружног тока у наставку испред Јавне гараже, а договорено је и да се након провере Студија, започне израда пројектне документације за кружни ток код Народног музеја.