Плакета за допринос у реализацији пројеката младих Ужичана
06/09/2022

Плакета за допринос у реализацији пројеката младих Ужичана

Представници Уније ужичких средњошколаца уручили су градоначелници Ужица др Јелени Раковић Радивојевић Плакету захвалности за изузетан допринос и успешну сарадњу у реализацији пројекта “Ужичка недеља младих”.

Како је овом приликом истакао председник Уније ужичких средњошколаца Стефан Грујић подршка у реализацији свих пројеката младих Ужичана веома је важна, због чега су посебно захвални градоначелници и њеним сарадницима. Према његовим речима уз техничку и финансијску подршку успели су да организују један турнир хуманитарног карактера и још неколико догађаја и да прикупљеним средствима помогну лечење двогодишњег дечака Павла Димитријевића из Крушевца.

Младим Ужичанима градоначелница се захвалила и истакла да су управо њихове идеје и предлози од великог значаја за даљи развој града и свих садржаја намењених омладини. Позвала их је да и у наредном периоду конкуришу за средства и обећала подршку у свим сегментима који се односе на њихово образовање и активности које реализују окупљени у Унију ужичких средњошколаца.

Поред “Ужичке недеље младих” унија је у претходном периоду релаизовала и неколико трибина и предавања а ни ове године није изостала традиционална акција “Ужице за Космет”. Како су најавили у наредном периоду очекује се трибина на којој ће говорити свештених Пеђа Поповић, али и концерт Данице Црногорчевић.