Одржан први састанак пројектног тима NeoLIFE
25/01/2019

Одржан први састанак пројектног тима NeoLIFE

У четвртак, 24. јануара 2019. године, у малој Сали Градске куће у Ужицу одржан је први састанак пројектног тима задуженог за реализацију пројекта “Нови живот неолитског наслеђа у препознатим природним подручјима од великог значаја – NeoLIFE“.

На састанку, пројектни тим је анализирао пројектне активности, динамику реализације и потенцијалне ризике у реализацији пројекта. Тема састанка су биле: основне информације о пројекту са посебним освртом на буџет пројекта, пројектне активности, управљање пројектом, управљање финансијама и почетни кораци у реализацији пројекта.

Први састанак био је прилика да представници пројектног тима из четири партнерске институције размене мишљења и договоре методологију реализације почетних активности.

Пројекат реализује Град Ужице у партнерству са Градом Тузлом, Општином Милићи и Уметничком школом из Ужица у оквиру Програма прекограничне сарадње Србија – Босна и Херцеговина (кроз претприступну помоћ ЕУ – ИПА  II). Са надлежним Телом за уговарање – Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава ЕУ (ЦФЦУ) у оквиру Министарства финансија Републике Србије, уговорено је суфинансирање пројекта средствима Европске уније.