Одржан други састанак пројектног тима NeoLIFE
20/06/2019

Одржан други састанак пројектног тима NeoLIFE

У оквиру пројекта NeoLIFE који се реализује кроз програм пркеограничне сарадње Србија – Босна и Херцеговина, 18.06.2019. године у Тузли одржан је други састанак пројектног тима у којем су учешће узели представници свих пројектних партнера.

Била је ово прилика да се пројектни тим упозна са степеном реализације активности које су спроведене у првих пет месеци пројекта. Такође, усаглашене су измене у временском плану пројекта, те договорена динамика извођења активности у наредном кварталу.

Пројектни тим ће у наредном периоду, између осталог, радити и на припреми Средњерочног пројектног извештаја. Следећи састанак пројектног тима ће се одржати у септембру, у општини Милићи.

Пројекат “Нови живот неолитског наслеђа у препознатим природним подручјима од великог значаја – NeoLIFE” заједно реализују Град Ужице, Град Тузла, Средња уметничка школа Ужице и Општина Милићи. Пројекат кофинансира Европска унија кроз Програм прекограничне сарадње Србија – Босна и Херцеговина 2014 – 2020, у оквиру финансијског Инструмента претприступне помоћи (IPAII). Тело за уговарање овог пројекта је Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније (CFCU).