Обавештење о провери испуњености услова возила за такси превоз
28/08/2018

Обавештење о провери испуњености услова возила за такси превоз

Доношењем Правилника о техничком прегледу возила („Сл.гл.РС“, бр.13/18) дошло је до одређених измена због којих је образована, на нивоу Града Ужица,  Комисија за утврђивање испуњености услова за возило којим се обавља такси превоз на територији града Ужица.

Комисија би проверавала испуњеност услова у погледу возила којим се врши такси превоз, сходно чл.9. Одлуке о ауто такси превозу („Сл.лист града Ужица“, бр.13/11, 10/17 и 20/17),  када није могуће доказивање испуњености услова од стране овлашћене организације за технички преглед возила.

Комисија ће вршити проверу испуњености услова возила за такси превоз једном седмично и то средом у времену од 09,00-13,00 сати на паркинг простору Градске управе, споредни улаз (улаз са Слануше) по принципу заказивања термина за тај период како би се избегле гужве. Комисија почиње са радом 29.08.2018.године.

Овим  путем обавештавају се сви такси предузетници да је потребно да се најкасније један дан пре наведеног рока јаве у Градску управу, канцеларија број 28 (приземље) са потребном документацијом како би се одредила сатница прегледа такси возила.

За све потребне информације обратити се Градској управи за инфраструктуру и развој града Ужица, канцеларија број 28 (приземље). Контакт телефон је 031/590-163.

НАПОМЕНА: МОЛЕ СЕ ТАКСИ ПРЕДУЗЕТНИЦИ ДА ДОЛАЗЕ ИСКЉУЧИВО У ЗАКАЗАНО ВРЕМЕ КАКО БИ СЕ ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД НЕСМЕТАНО ИЗВРШИО.