Новогодишња приредба и пакетићи за кориснике услуга
24/12/2021

Новогодишња приредба и пакетићи за кориснике услуга

У просторијама Градског центра за услуге социјалне заштите приређена је новогодишња приредба, након које су корисницима услуга дневни боравак и лични пратилац додељени новогодишњи пакетићи.

Члан Градског већа за социјалну политику Слободан Грбић истакао је овом приликом да  ће град наставити да пружа масксималну подршку како би се постојеће услуге подигле на што виши ниво, али уводиле и нове.

“Драго ми је да смо препознали неке потребе, оснажујемо установу и то ћемо радити и у наредном периоду. Циљ нам је да постојеће услуге ширимо и да буду доступне што већем броју грађана. Ово је и прилика да изразим захвалност свим предузећима, установама, удружењима и појединицима који су у претходном периоду подржавали рад установе. Такође, надам се да ће та сарадња бити настављена, а све у циљу што бољег пружања услуга социјалне заштите”.

Уз подсећање да је установа основана пре две и по године, Драгица Милосављевић директорка Градског центра за услуге социјалне заштите честитала је корисницима и њиховим породицама предстојеће празнике уз захвалност свима који су допринели да овај центар добро функционише и да се развија.

“Захваљујемо се свим људима добре воље који нам пружају подршку и помажу са жељом да наставимо са овим радом и да будемо успешни у пружању услуга”.

Корисници су присуствовали новогодишњој приредби, а за њих 65 пакетиће је обезбедио “Меркатор С”.