Новогодишња ноћ са дежурним службама
01/01/2021

Новогодишња ноћ са дежурним службама

У првим сатима нове године представници градског руководства су традиционално посетили дежурне службе хитне помоћи Дома здравља, полиције, ватрогасне бригаде и пријемног одељења Здравственог центра.

Градоначелница др Јелена Раковић Радивојевић навела је да је у разговору са дежурним службама константовано да је у граду ситуација мирна.

“Желимо свим дежурним екипама да тако и остане. Они који су имали највише посла су углавном у хитној помоћи, два транспорта за Београд, Општа болница Ужице је имала пуно посла, било је мањих повреда, алкохолисаних особа, међутим неких већих повреда није било. Ватрогасна служба није имала посла, што желимо да тако и остане, такође и Полицијска управа. Ова година за нама била је тешка, желимо да је што пре заборавимо,  да нова 2021. година буде пре свега много боља, да будемо здрави и да успешно радимо у нашем граду.”

“Суграђани су испоштовали оно што смо причали уназад месецима и заиста сам задовољна због тога, јер то је нешто што је у овом тренутку и најважније да применом свих прописаних мера будемо ми ти који смо одговорни у овој ситуацији. То нам је једини начин док не будемо сви вакцинисани, да се штитимо. Надам се да ће нам 2021. година бити много боља што се тиче јавног здравља, развоја града Ужица и надам се да ћемо се изборити са корона вирусом у овој години”- рекла је градоначелница пожелевши свим суграђанима срећну 2021. годину, добро здравље и пословни успех, како професионално тако и породично.