Новогодишња честитка градоначелнице Ужица
30/12/2022

Новогодишња честитка градоначелнице Ужица

“Поштовани суграђани, нека година пред нама буде испуњена срећом, здрављем и благостањем.

Година на измаку је посебна за нас jер смо и поред бројних изазова успели да реализујемо планирано и кренемо у реализацију, за Ужичане, веома важних и великих пројеката.

У Нову годину улазимо са жељом и намером да наставимо и завршимо започето, али и са новим идејама и плановима, још већом енергијом и ентузијазмом да Ужице развијамо у светлу генерација које долазе уз очување културних, историјских и традиционалних вредности које су нам кроз векове остављали наши знаменити суграђани. После тешких година ковида и борбе за очување здравља и живота на прагу 2023. сви се молимо и надамо миру, стрепећи за судбину наших сународника на Косову и Метохији и свега што смо тешким и напорним радом постигли у претходном периоду. Ипак, надамо се да ова тешка ситуација бити превазиђена и да ћемо наредне године све снаге усмерити на даљи развој Ужица и целе наше Србије.

Драги суграђани, још једном желим вам да у миру, добром здрављу, личној и породичној срећи дочекате новогодишње и божићне празнике и да имате успеха на свим животним пољима”.

 

                                                                                                                     Градоначелница Ужица

                                                                                                                  др Јелена Раковић Радивојевић