Настављени радови на изградњи спортског игралишта у насељу Царина
27/03/2019

Настављени радови на изградњи спортског игралишта у насељу Царина

Радови на изградњи спортског игралишта на Царини, започети прошле године када је завршен ископ, бетонирање цокле око игралишта и насипање и припрема подлоге, настављени су данас.

“У току су радови на асфалтирању подлоге, а након тога у наредном периоду ћемо поставити ограду око игралишта и, у договору са месном заједницом, кошеве и голове”, навео је Никола Максимовић директор ЈП “Ужице развој” и додао да је вредност ове инвестиције, која се финансира из градског буџета, око 2 милиона динара.

Максимовић: “Ове године је у буџету предвиђено 3 милиона динара за реконструкцију постојећих игралишта на територији града Ужица”

Максимовић је истакао да постоји реална потреба за изградњом још неколико игралишта на територији града и да се по захтевима грађана у буџету сваке године планирају средства за те намене.

Ново игралиште на Царини ускоро ће бити ограђено, а биће постављени и кошеви и голови

“Тренутно имамо захтеве грађана за изградњу игралишта у центру и у насељу Орловац у Ади, па ћемо по обиласку предложених локација видети које су могућности за реализацију тих пројеката.”-рекао је Максимовић.

Максимовић је најавио и изградњу нових игралишта у Севојну и на Градској плажи: “Завршени су тендери и у току следеће недеље очекујемо од Министарства омладине и спорта информацију када ће почети реализација тих пројеката.”