На десет путних праваца у Стапарима урађено 2,4 km асфалта
02/09/2019

На десет путних праваца у Стапарима урађено 2,4 km асфалта

Јавно комунално предузеће Нискоградња тернутно ради асфалтирање путева на четири локације. Што се тиче сеоских подручја раде у Карану, Злакуси и Стапарима, а у граду раде у Улици Малише Атанацковића. Уз то, раде и на издизању шахти у улицама Николе Пашића и Немањиној након чега ће ужички Путеви те улице асфалтирати.

Члан Градског већа задужен за рад месних заједница Владимир Синђелић је приликом данашњег обиласка радова у Стапарима у засеоку Мојковци где се завршава асфалтирање крака дугачког 250 m навео да је у протеклим недељама урађено 10 путних праваца у овој месној заједници укупне дужине 2,4 km. Вредност тих радова које су заједнички финансирали Град и мештани је око 10 милиона динара.

“Осим тога у Стапарима је реконструисана и главна саобраћајница Јасике-Сињевац и Стапари – Дивљачка стена за шта је из градског буџета издвојено 9 милиона динара. О трошку Града санирана је водоводна трафо станица која је изгорела услед удара грома, али и реновирана месна канцеларија, тако да је од почетка године у Стапаре инвестирано преко 20 милиона динара”, наводи Синђелић.