Милион динара за омладинске пројекте
13/05/2020

Милион динара за омладинске пројекте

Град  Ужице ће и ове године средствима градског буџета за 2020. годину финансирати/суфинансирати реализацију програма за омладину који су од јавног интереса за локалну заједницу. Укупан износ средстава за реализацију ових програма износи милион динара.

Најмањи износ који се додељује по пројекту 50 хиљада динара, док је највећи износ 250 хиљада динара

Чланица Градског већа задужена за друштвене делатности Марија Трмчић Богојевић истиче да је најмањи износ који се додељује по пројекту 50 хиљада динара, док је највећи износ 250 хиљада динара.

“Позивамо све младе, удружења да се пријаве и на тај начин искажу свој рад и реализују своје идеје, а Град ће се потрудити да подржи све што је од јавног интереса за заједницу.”

Координатор Канцеларије за младе Марија Маричић навела је да због настале ситуације и ванредног стања, рок за пријаву продужен до 26. маја: “Услови конкурса нису мењани, док су приоритетне области ове године превенција наркоманије, промоција волонтеризма и одговорности према локалној заједници.”

Приоритетне области ове године превенција наркоманије, промоција волонтеризма и одговорности према локалној заједници

Документа за пријаву се могу преузети на званичној интернет страници Града Ужица. Заинтересовани учесници јавног конкурса у току трајања овог позива детаљне информације могу добити на телефон број 031/592-418. Рок за реализацију ових пројеката је 31.12.2020. године.

Јавни конкурс за финансирање/суфинансирање програма за омладину у 2020. години можете погледати ОВДЕ.