Манифестација "У сусрет Божићу" од 2. до 7. јануара на Градском тргу
11/12/2018

Манифестација “У сусрет Божићу” од 2. до 7. јануара на Градском тргу

Овогодишњи празнични програм на Градском тргу биће богатији за манифестацију “У сурет Божићу”, која се по први пут организује у нашем граду, а трајаће од 2. до 7. јануара.

“Организацијом једног оваквог догађаја хтели смо да обогатимо садржај новогодишњих и Божићних празника у Ужицу, али и да покушамо да уведемо један дух европских градова који се манифестује кроз огранизацију Божићног трга. Идеја је да цео догађај започне спектакуларним концертом Марије Шерифовић који ће се одржати 02. јануара. Поред тога свако наредно вече биће организовани различити садржаји који ће употпунити целокупан програм, а манифестација се завршава Божићним концертом 07. јануара”, навео је заменик градоначелника Ужица Немања Нешић.

“Поред ових догађаја Градски трг ће красити штандови са традиционалним производима наших произвођача. Договорено је и да произвођачи сву зараду остварену на Божићно вече од продаје слаткиша, пита, бурека, алкохолних пића и других производа усмере у хуманитарне сврхе” – навео је Нешић.

Нешић: “Ужице је уз Београд и Нови Сад једини град у Србији који ће имати Божићни трг”

Организација једног оваквог догађаја до сада је била карактеристична само за Београд и Нови Сад, а од ове године Ужице је трећи град у Србији који ће имати једну такву манифестацију.