Концерт YU групе за почетак културног лета
18/06/2021

Концерт YU групе за почетак културног лета

Највећи босанскохерцеговачки, мостарски културни амбасадори севдаха који већ пуних 20 година широм света изводе севдах и севдалинке, Мостар Севдах Реунион, гостују поново у Ужицу. У досадашњој каријери иза њих је десет студијских албума, три документарна филма о њима, на стотине одржаних концерата на готово свим континентима и читав низ награда и признања за музику коју изводе.
У Ужицу ће наступити у петак 25.јуна са почетком од 19 часова у Градском културном центру. Улазнице у претпродаји могу се набавити до понедељка 21. јуна по цени од 800 динара.
Број улазница за овај концерт је ограничен, а због огромног интересовања публика има још мало времена да набави свој примерак улазнице на време.

Легендарна београдска рок група са најдужим стажом код нас у рок музици и која већ 50 година успешно се бави само чистим rock’n’roll-ом, група чија се два албума налазе у књизи ”YU 100: најбољи албуми југословенске Рок и поп музике”, извођачи антологијских Косовских божура, Црног лептира, Чудне шуме, Морнара и још десетина ванвременских хитова – YU ГРУПА, обележавање пола века постојања наставиће свирком пред ужичком публиком.

Концерт, који ће бити одржан у оквиру Културног лета на програму је у недељу 27. јуна са почетком од 19 часова на Градском тргу.