Концерт Мишаел Боб Видаковић, Никад спремни, Ракете
29/11/2021

Концерт Мишаел Боб Видаковић, Никад спремни, Ракете

Концерт Мишаел Боб Видаковић, Никад спремни, Ракете је на програму у Градском културном центру у среду 10. децембра са почетком у 17,30 часова. Цена улазнице је 100 динара.

 

Мишаел Боб Видаковић оформио је Sinnermen 2013. године и поред успешних свирки широм земље, издао EP ’’First Bite’’ и албуме ’’Slap Of Reality’’ и ’’Live In Studio’’.
Овог лета је кренуо стазама соло каријере и, у сарадњи са Ammonite Records, издао нови албум. Први хит сингл је нумера ’’Спаси ме’’ уједно и назив албума, за коју је урађен спот са глумицом Нином Зечевић. Тренутно промовише другу сингл нумеру “За неки дан“ за коју је урађен спот у Ариљу на брду Благаја, која је већ недељама у Топ Листи Радио Београда 202 и Хиту Недеље.
Ракете, гаражни rock трио из Ариља су заправо прва постава групе Баобаб из 1993. године.
У постави су као и те године, Мишо Петровић-гитара и глас Владимир Коризма-бас гитара и Иван Иконић -бубњеви.
2018. године или 25 година касније, момци поново улазе у студио и снимају сингл са дуплом А страном Боје се не боје/Тамном страном који завршава на великом броју релевантних годишњих листа како у Србији тако и у региону.
Задовољство заједничким свирањем и стварањем је доста јако и одлучују да из слављеничког окупљања крену у нове авантуре.
Ракете нису носталгични према „старим добрим данима“ публика у ГКЦ-у ће имати прилику да чује потпуно нове песме са албума који је у припреми.
Никад спремни, гаражни rock бенд из Севојна, свирају мешавину punk-bluesa са упливом утицаја new wave и алтернативе, оформљени 2009. године са више запажених наступа на клупским свиркама и фестивалима у граду и региону.